Історія бренду

Історія бренду

Компанію Grohe ще в 1936 році створив Фрідріх Грое. Компанія випускала свою продукцію тільки за стандартами Німеччини. І тільки через пару років після створення випустила своє перше експортне замовлення. Це була спеціальна арматура для ванної кімнати.

Дана компанія завила про себе всерйоз в період повоєнного відродження економіки. І в 1948 році вона отримала нову назву на честь її власника - Friedrich Grohe Armaturenfabrik. Через 11 років Grohe купує виробника термостатів Carl Nestler. Так з'явилася її дочірня структура - Grohe Thermostat GmbH.

У 1961 році відкрита дочірня компанія у Франції, в 1965 році - в Австрії, в 1967 році - в Італії. У 1968 році компанія продала частку в 51% американської фірмі International Telephone & Telegraph (ITT). А в 1984 році її викупили назад. У 70-х роках минулого століття нові дочірні підприємства з'явилися в Бельгії, США, Великобританії, Голландії.

Асортимент Grohe постійно розширюється. Він, наприклад, поповнився серією ручних душів Relexa, у яких був привабливий ергономічний дизайн.

А 80-ті роки для компанії Grohe виявилися періодом значних змін. Так, в 1982 році вводиться в дію підприємство в місті Хемер-Едельбург. Через 6 років в місті почало працювати спеціалізоване підприємство з виробництва фарб, а також нове дочірнє підприємство в Канаді. У 1995 році компанія відкрила філію в Польщі.

У 1997 році почав діяти новий Конструкторський центр Grohe. У дизайні ванних кімнат з'явилися тенденції 21-го століття.

За минулі десятиліття компанія змогла здобути репутацію виробника, ім'я якого асоціюється з високою якістю, вражаючими технологіями, чудовим дизайном.

Корпорація Grohe AG в даний час - найбільший на європейському континенті виробник сантехнічного обладнання, а також різноманітних аксесуарів для кухонь і ванних кімнат. Головний офіс, як і дизайн-студія Grohe знаходяться в Німеччині, в місті Дюссельдорфі.

Вся продукція під брендом Grohe проводиться в повній відповідності зі строгими світовими стандартами. Вона постійно проходить тестування в спеціалізованих випробувальних лабораторіях. При виготовленні душового устаткування компанією використовуються новітні цифрові технології.

У корпорації 6 виробничих майданчиків, три з яких розташовані в Німеччині. Решта три - в Португалії, Канаді, Таїланді.